Top-ads

Kral geri döndü!

By | Leave a Comment
Fenerbahçe'nin kaptanı Alex De Souza, kafalardaki soru işaretlerini sildi.

Sarı-Lacivertli futbolcuların, “Sahada olması bize güven veriyor” dediği Alex, hakkındaki tartışmalara 90 dakika oyunda kalması halinde neler yapabileceğini göstererek yanıt verdi.

TEKRAR ESKİ RİTMİNE KAVUŞTU
Ve Alex’li Fenerbahçe farklı kazandı. Uzun süredir tartışılan “Alex oynasın mı oynamasın mı?” sorusunun cevabı Kasımpaşa maçında bulundu. Sarı-Lacivertli futbolcuların “Sahada olması bile bize güven veriyor” dediği kaptan son maçta attığı goller ve yaptığı asistle maçın yıldızı oldu. 3 puanın kazanılmasının yanı sıra teknik heyeti ve camiayı memnun eden en önemli konu ise kaptanın tekrar eski kimliğine kavuşması oldu. Uzun süre sonra golle tanışan kaptanın yüzü, yine uzun süre sonra güldü.

Tartışılan Alex-teknik direktör Aykut Kocaman gerilimi ise alınan galibiyet ve kaptanın performansı ile şu an için sona ermiş gözüküyor. İki taraf da geçmişe sünger çekmek istiyor.

‘KARARI HOCAMIZ VERİR’
Ancak tecrübeli kaptan bu yaşananları şu an için çok fazla kafasına takmıyor. Türkiye ve Brezilya’daki arkadaşları ile bir araya geldiği sohbetlerde Aykut Kocaman ile ilgili tek olumsuz kelime kullanmıyor. “Futbolu ve hayatı basit düşünüyorum” diyen tecrübeli kaptan “Ortada bir hiyerarşi var. Kararı teknik direktör veriyor. Bununla ilgili fazla konuşmaya gerek yok. Benim tek amacım her zaman Fenerbahçe’ye faydalı olmak. Terimin son damlasına mukavelemin son gününe kadar Fenerbahçe için çalışacağım” diyerek sorun yaratmıyor.

HTSPOR / Senad OK

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.