Top-ads

Ocak operasyonu!

By | Leave a Comment
Kanarya, ara transfer planını hazırladı. Aykut Kocaman’ın da umudu kestiği Brezilyalı ön liberoya ‘teşekkür’ edilecek, Nancy’den N’Diaye gelecek.

Büyük umutlarla transfer edilen Cristian Baroni ile yol ayrımına gelindi. Özellikle teknik direktörlük görevini üstlendikten sonra Aykut Kocaman sürekli ona destek verdi. Başta yönetim olmak üzere her koldan gelen eleştirilere rağmen Kocaman kendisine forma şansı tanıdı. Ancak Cristian tüm bunlara rağmen beklenileni veremedi.

Hemen hemen her maçta ön liberoda sıkıntı çekildi. Emre’ye partner olarak şimdilik Selçuk Şahin forma giyiyor. Ancak o da vasatı aşamıyor. Durum böyle olunca da Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda ocak ayındaki ara transferde kadroya katılmak üzere ön libero arayışları başladı. Bu mevki için düşünülen isim ise Dia’nın eski kulübü Nancy’de forma giyen Alfred N’Diaye... Senegal asıllı Fransız yıldız savaşçı kimliği ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR
N’Diaye’yi sportif direktörlüğü döneminde Aykut Kocaman’ın da izlediği ve olumlu rapor verdiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetim, 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncuyu renklere bağlamak için önümüzdeki günlerde girişimlerini hızlandıracak. Ocakta da son noktayı koyacak.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.