Top-ads

Gökyüzü G.Saray diyor!

By | Leave a Comment
Derbinin yıldız haritasını çıkaran Astroloji yazarı Hande Kazanova, Cimbom'u şanslı görüyor.

Derbi gollü beraberliğe yakın gibi duruyor. Ama değişecek şanslarla, ezeli rekabette yüzde 51 oranında o gün, o saatte gökyüzü G.Saray’dan yana gibi gözüküyor.

Haritayı ele aldığımızda pazar akşamı saat 19:00’da Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda başlayacak olan maçın yükseleni Boğa burcu. Maç Fenerbahçe’nin sahasında oynandığı için yükseleni Fenerbahçe. Alçalan burcu ise Galatasaray temsil etmekte.

SAKATLIKLAR OLABİLİR
Yükselen yöneticisi Venüs, akrep burcunda negatif değer olduğundan ve gerilediğinden, Fenerbahçe bu maç sırasında istediği performansı sergileyemeyebilir ve kendini göstermekte zorlanabilir. Yine Venüs’ün 6. evde geri gidiyor olması, birtakım şanssızlıklar ve ufak tefek sakatlanmaları gündeme taşıyabilir. Fenerbahçe şartları sabit, enerjisi az ve temkinli bir futbol sergilemeye müsait görünüyor. Takım, kendi içinde iletişimde kopukluk yaşayabilir. Alçalan burcun (Galatasaray) yöneticisi mars ise akrep burcunda güçlü bir durumda ve kendi yerinde bulunuyor. Bu da şartları Galatasaray lehine çeviriyor. Ayrıca Mars’ın başucu noktasına olumlu açısı, Galatasaray’ın sergileyeceği futbolun, enerjik, iradeli, bireysel ve şevkli olacağının göstergesi. Her iki takım da zaman zaman uygun şanslar yakalayacaklar. Yalnız, başarısızlık korkusunu yenerler ve rekabeti kabul ederlerse, bu pozisyonları kendi takımlarının lehlerine rahatlıkla çevirebilirler.

BU KEZ BAŞARABİLİRLER
Galatasaray’ın kendi haritasındaki Satürn’ü, maçın yapılacağı zamanki başucu noktasıyla birleşmekte. Bu da Galatasaray futbolcularına gerekli azim ve disiplini verebilir. Galatasaray takımı maçı iyi planlayacak ve matematiğini çözmeye daha yakın duracak. İçgüdüleri ve hayalgücünü yönlendirmeyi başarırlarsa ve üzerlerindeki baskıdan sıyrılabilirlerse, 10 yıldan beri
istedikleri sonuca ulaşmaları kaçınılmaz olabilir. Bu maç gollü beraberliğe yakın gibi duruyor. Ama değişecek şanslarla, ezeli rekabette yüzde 51 oranında o gün, o saatte gökyüzü Galatasaray’dan yana gibi gözüküyor. İnsan seçimlerini,  topun yuvarlaklığını işin içine katmayı unutmadan izleyelim ve hep beraber görelim bakalım, neler olacak!

FENER İLK YARIMSAATTE SIKINTI YAŞAYABİLİR
F.Bahçe ilk 30 dakika oyunu istediği gibi yönlendirmekte ve kurmakta zorlanabilir. Oyun başladıktan sonraki 15 dakika içinde şanssızlıklar görülebilir. Fenerbahçe taraftarları, Galatasaray’ın oyunu karşısında çabuk ve kolay öfkelenebilir ve tepkilerini gösterebilirler.

HAKEMLERE DİKKAT
Hakemler maç sırasında verecekleri hatalı bazı kararlarla maçın gidişatını etkilemeye yatkın olacaklar. Bu konuda derbinin hakemi Bülent Yıldırım ve yardımcılarının çok dikkatli olmaları gerekli.

İKİNCİ DEVREDE ROLLER DEĞİŞECEK
Sarı-Lacivertliler, maçın 2. yarısında daha derli toplu, dikkatli, daha teknik ve aktif bir oyun sergilemeyi göze alacak. İşte maç bu andan sonra daha da güzelleşecek. Özellikle 2. yarının 25. dakikalarından sonra Fenerbahçeli oyuncular iyi fırsatlar yakalayabilirler.

KANARYA NE YAPMALI?
Fenerbahçe duygusal davranmaktan, düzeni bozmak istemeyen davranışlardan, fazla defansif ve savunmacı oyundan kaçınmalı. Gerekirse risk alıp sonuca gitmeye çalışmalı.

ASLAN NE YAPMALI?
Galatasaray, hedeflerini iyi belirlemeli, sabırsız, disiplinsiz davranmamalı ve maçı kazanmaya oynamak istiyorsa, şartlara ayak uydurmayı ve izlemeyi öğrenmeli, zihinsel baskılardan uzak durmalı.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.