Top-ads

Damadım çok ünlü cipimi geri verin

By | Leave a Comment
Damadı Williams’ın adıyla tazminat istedi...

Şarkıcı Robbie Williams ile evlenen Ayda Field’ın babası Haldun Evecan, şirketi E-E Reklam üzerinden aldığı aracın, 2 yıl önce kaçak olduğu gerekçesiyle bağlanması üzerine satıcı şirkete dava açtı. Dava dilekçesinde Evecan’ın, Williams’ın kayınpederi olmasına özellikle vurgu yapıldı.

Yüksel KOÇ / AHT

İngiliz müzisyen Robbie Williams ile geçen ay evlenen Ayda Field’ın babası reklamcı Haldun Evecan, şirketi E-E Reklam üzerinden aldığı Cadillac Escalade cipin, 2 yıl önce kaçak olduğu gerekçesiyle bağlanması üzerine satıcı şirket ile aracıya dava açtı.

NİKÂHTAN 3 HAFTA SONRA
E-E Reklam, 21 Şubat 2008 tarihinde, aracı satın aldığı Kaya İnşaat Ltd.’ye noter ihtarı çekerek, araç için ödediği 122 bin TL’nin 7 gün içinde ödenmesini istedi.

Aradan geçen 2.5 yıllık süreçte Haldun Evecan, parayı ikinci kez istemedi. Kızının Robbie Williams ile evlenmesinden 3 hafta sonra ise damadının da adının yer aldığı bir dilekçe ile dava açtırdı. Dilekçede, şirketin ortağı ve yöneticisi Haldun Evecan’ın kızı Ayda Field’ın dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams ile evlendiğine atıfta bulunularak “Ana ortağımız ve reklam sektörünün çok bilinen siması HaldunEvecan, Robbie Williams’ın kayınpederidir” denildi.

‘İTİBAR KAYBETTİ’
E-E Reklam, dilekçesinde şunları kaydetti: “Aracımıza el konulunca Haldun Evecan ile ilgili basında çok çeşitli ve karalayıcı haberler çıktı. Ana ortağımız Evecan bu haberlerden son derece rencide oldu, çalıştığı sektörde itibar kaybetti. Bu nedenle yaşadığı elem ve ıstırabın para ile ölçülebilen bir değeri bulunmamaktadır. Ancak bu elem ve ıstırabı bir nebze azaltabilmek için davalı tarafın müvekkilime 30 bin TL manevi tazminat ödemesini talep etmekteyiz.”

E-E Reklam, cipe el konulduğu 2008 yılındaki rayiç değerinin belirlenerek ödenmesini de istedi.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.