Top-ads

Erzurum'da sahne kavgası

By | Leave a Comment
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın açılış töreni için sanatçı rekabeti başladı

Türkiye büyük bir spor organizasyonuna daha evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bugün'ün haberine göre, Erzurum’da gerçekleştirilecek olan Dünya Üniversitelerarası 25’inci Kış Oyunları (Universiade) organizasyonunun 27 Ocak 2011’de düzenlenecek açılış töreninde hangi sanatçının sahne alacağı konusunda ise büyük bir rekabet yaşanıyor.

Öğrenciler Tarkan-Hadise dedi
Hazırlık ve Düzenleme Kurulu’na başvuran 13 ayrı firmanın bir bölümü, açılış töreni sırasında Türkiye’yi 2003 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden ve birinci olan Sertab Erener’in sahneye çıkmasını önerdi. Farklı meslek grupları ise Sertab Erener yerine Tarkan, Hadise, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Müslüm Gürses, İsmail YK, İbrahim Erkal veya Sibel Can’ı teklif etti. Atatürk Üniversitesi öğrencileri Tarkan ve Hadise gibi sanatçıların kış oyunlarında daha başarılı olacaklarını söyledi. Açılış kapanış ihalesi yapıldı Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, “

Açılış ve kapanış ihalesi yapıldı.
13 firma başvuruda bulundu. Bazısında Tarkan, bazısında Sertab Erener’in isimleri var. Hadise de isim olarak geçiyor. Hazırlık ve Düzenleme Kurulu bir hafta içinde kararını verecek. Hangi firma alırsa, onun sunduğu sanatçı çıkacak” dedi. Açılış organizasyonunu üstlenmek üzere sadece yerli değil, yabancı firmaların da başvuruda bulundukları öğrenildi.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.