Top-ads

Sekste zirveye oynamak

By | Leave a Comment
"İçinizdeki hayvansı dürtüyü ortaya çıkarın, açık saçık konuşun, erotik SMS'ler yollayın"

İlişkinizin montonlaşmaya başladığını hissediyorsanız, heyecanı geri getirmek için bazı çözüm yolları aramaya başlamanın zamanı gelmiş demektir. İşte tam da çok önemli tavsiyelere ihtiyacınız olduğu kesin!

Uzun zamandır birliktesiniz ve birbirinizi hâlâ seviyorsunuz. Ama yine de geçen zaman, bazen ilişkinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bu tavsiyelerle cinsel hayatınız mükemmele gidecek, zirveye oynayacaksınız.

BİRİNCİ HAFTA
Seksi Olduğunuzu Düşünmeye Başlayın

1. Gün: Flört etmenizi sağlayan kaslarınızı geliştirin. Gittiğiniz bir kafede beğendiğiniz yakışıklıya attığınız flörtöz bir bakış, kendinize olan güveninizi artırabilir. Uzmanlar, kendinize güvendiğinizde zararsız bir şekilde flört edebileceğinizi söylüyor. İçinizde oluşan seksüel güven, karşınızdaki erkeğe de geçer ve mutlaka bir karşılık alırsınız.
2. Gün: Yatakta yaratıcı olun. Bu gece pijamalarınızı bir kenara koyun ve hiçbir şeyin çarşaflarla aranıza girmesine izin vermeyin. Çarşafı bütün teninizde hissetmek sizi vücudunuzla daha barışık bir hale getirecektir.
3. Gün: Poz verin. Erkek arkadaşınızla başbaşayken romantik fotoğraflar çekin. Bu sizi birbirinize yakınlaştıracağı gibi ileride o fotoğraflara baktığınızda yaşadığınız mutlu anları hatırlarsınız. Tabii onları güvenli bir yerde tuttuğunuzdan emin olun!
4. Gün: Kendinizi bakıma alın. Tüm bir günü bakım işlerinize ayırın. Bu, cinselliğinizi sahiplenmenizi sağlar.
5. Gün: Hoşlanacak birini bulun. İşte fantezi kurmanın harika bir yolu. Seçeceğiniz erkek, Brad Pitt, George Clooney veya Kellan Lutz olabilir. Hayallerinizde yakışıklı ve çekici bir erkeğin harikalar yaratmasına izin verin.
6. Gün: Bir fantezinizi paylaşın. Şimdiye kadar kimseyle paylaşmadığınız bir fantezinizi erkek arkadaşınıza anlatın. Birbirinize bu şekilde açılarak aranızda bir güven duygusu oluşturursunuz.
7. Gün: İçinize ne giydiğinizi önemseyin. Her gün kıyafetlerinizin altına giydiğiniz sıkıcı iç çamaşırlarını bir kenara koyun. Seksi bir sutyen ve külot seçin. Bu kendinizi her zamankinden 10 kat daha seksi hissetmenizi sağlayacaktır.

İKİNCİ HAFTA
Birbirinize Daha Çok Yakınlaşın


1. Gün: Çifte buluşma ayarlayın. Uzun ilişkilerdeki en büyük sorun, çiftlerin bir süre sonra birbirlerine güzel gözükme isteğini bir kenara bırakması oluyor. Ama arkadaşlarınızla çıktığınızda kendinize daha fazla özen gösterdiğinizden eminiz. Her zamankinden iyi gözüktüğünüzde ise, partnerinizle sevişmek konusunda çok daha istekli olursunuz.
2. Gün: İçinizdeki hayvansı dürtüyü ortaya çıkarın. Yapılan bir araştırma, kadınların erkeklerin boynundaki bir kokudan tahrik olduğunu ortaya çıkardı. Sevgiliniz iş için şehir dışına çıktığında, onun tişörtünü giyin veya onun sabununu kullanın. Bu şekilde kendinizi ona daha yakın hisseder ve hatta aşkınızı tazeleyebilirsiniz.
3. Gün: Birbirinizin vücut haritasını çıkarın. Bir kağıda insan vücudu çizin ve partnerinizin dokunmanızdan hoşlandığı yerleri işaretleyin. Aynısını erkek arkadaşınızdan da isteyin. Sonra notlarınızı karşılaştırın.
4. Gün: Yeni bir pozisyon deneyin. Bu gece farklı bir şey deneyin. Her zaman kullandığınız ve zevk aldığınız pozisyon yerine, yeni bir şeyler deneyerek farklı zevk noktalarınız olabileceğini keşfedin.
5. Gün: Birbirinize erotik mesajlar yollayın. Her ne kadar teknolojinin insanları birbirinden uzaklaştırdığını düşünsek de, bazı faydaları da yok değil. Sevgilinizle bu sayede yakınlaşıp onu heyecanlandırabilirsiniz. İşe "Seni düşünüyorum'' gibi basit bir mesajla başlayıp, ikinci mesajınızda tam olarak ne düşündüğünüzü kelimelere dökün.
6. Gün: Her şeyden uzaklaşın. Bir hafta sonunu sadece birbirinize ayırın.
7. Gün: Açık saçık konuşmalar yapın. Erkek arkadaşınıza nerenize dokunmasını istediğinizi söyleyin ve bunu bir noktayla sınırlamayın. Eğer istediklerinizi söylemekten çekiniyorsanız, onu "daha sert'' veya "daha hızlı'' gibi ifadelerle yönlendirebilirsiniz.

Cosmopolitan

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.