Top-ads

Autoshow'da kurdeleyi Erdoğan kesecek

By | Leave a Comment
Yıl sonunu 720 bin adet satış ile kapatmaya hazırlanan otomotiv sektörünün şovu Başbakan Erdoğan'ın açılışı ile başlayacak.

2004 yılında fuarı gezen Başbakan, 29 Ekim- 07 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul’da CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Autoshow’un açılışına ilk kez katılacak
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, fuar için otomotiv firmalarının yaklaşık 25 milyon dolarlık yatırım yaptığını açıkladı. Uluslararası Cenevre, Frankfurt ve Paris fuarlarının imaja yönelik olduğunu İstanbul Autoshow’un ise ‘hem satış hem de imaja’ odaklandığını dile getiren Bayraktar bu yılki fuara 1 milyondan fazla ziyaretçi beklediklerini söyledi.

‘Kadınlar da gelsin’
Oto alım sürecinde erkeklerin ön planda görünse de kadın, çocuk ve ailelerin karar verme sürecinde etkili olduğunu belirten Bayraktar, “Bu yüzden fuara eş ve aileleriyle geleceklere çeşitli indirim ve aktiviteler düzenledik” dedi.

Fuarın sektöre itici güç olacağını belirten Bayraktar, 2010 yılı sonu itibariyle 720 bin adetlik satışa ulaşılacağını söyledi. Bayraktar, “2011 hedefi ise 750 bin adet satış” açıklamasını yaptı. Bayraktar, bu yıl İstanbul Autoshow Fuarı’nı erkeklerin yanı sıra özellikle kadınların ve ailelerin de ziyaret etmesini istediklerini belirterek, şöyle devam etti:

“Otomobil satın alma sürecinde kesin kararı erkek veriyor gibi görünse de kararı ailelerde, çocuklar ve kadınlar veriyor. Bu nedenle Autoshow’a kadınları da çekecek aktiviteler yapacağız.”
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.