Top-ads

Bahçeli: MHP Allah'ın izni ile iktidara ulaşacaktır

By | Leave a Comment
MHP Grup toplantısında konuşan Bahçeli, hükümeti eleştirdi, "MHP Allah'ın izni ile iktidara ulaşacaktır" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBBM'deki ilk grup toplantısında iktidar olma mesajı verdi. Bahçeli, "MHP 'tam yol ileri' parolasıyla yoluna devam edecektir. Partimiz seçime kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirecek ve iktidar olma hedefiyle çalışacaktır" dedi.

MHP Grup toplantısında konuşan Bahçeli, hükümeti eleştirdi. Bahçeli, "AKP Hükümeti'nin neden olduğu tahribatlar ne yazık ki bu yasama yılı içinde umutlanmamızı engellemektedir. AKP Hükümeti ile geçen her gün ülkemiz için büyük bir kayıptır. Başbakan Erdoğan her alanda çürümeyi tetiklemiş, çözülmeyi hızlandırmıştır" diye konuştu.

12 Eylül'de yapılan referandum sürecine de değinen Bahçeli, başta Başbakan Erdoğan olmak üzere, AK Parti hükümetinin MHP'yi karalayan bir kampanya sürdürdüğünü iddia etti.

Bahçeli, "Sırtını iktidara dayamış yandaş medya, kalemi kiralık köşe yazarlarının satırlarından saçılan zehirler, bazı STK'ların faaliyetleri referandum sürecinde tüm berraklığıyla gün yüzüne çıkmıştır. MHP'ye saldırmışlardır." iddialarını dile getirdi.
Bahçeli, 2011 yılında yapılacak genel seçimlerde iktidar olacaklarını da savundu. Bahçeli şunları söyledi: "Partimiz seçime kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirecek ve iktidar olma hedefiyle çalışacaktır. MHP tam yol ileri parolasıyla yoluna devam edecektir. Hedefimiz bellidir ve bu da Cenab-ı Allah'ın izniyle iktidara ulaşmaktır."

CHA

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.