Top-ads

G.Saray'da gece yarısı operasyonu!

By | Leave a Comment
Adnan Polat Fatih Terim'in kapısını çaldı, İmparator ne yanıt verdi?

Bu konuda somut bir adım atmak isteyen başkan Adnan Polat, gece geç saatlerde bir sürpriz gerçekleştirerek Fatih Terim’le biraraya geldi.

Yapılan zirvede Terim’in teklife olumlu yaklaştığı ancak takımın başında bir hocanın olduğunu belirterek Rijkaard’a işaret ettiği ifade edildi. Fatih Hoca’nın ayrıca başka şartlar da öne sürdüğü bunun da Polat tarafından kabul gördüğü öğrenildi. Başkanın Rijkaard’la biraraya gelerek görevine son vermesi üzerine Terim’in takımın başına geçmesi için bütün engeller ortadan kalkmış oldu.

"FRANK VARKEN ASLA DEMİŞTİ...”
Teknik direktör Fatih Terim, başkan Adnan Polat’la yaptığı görüşmede “Takımın başında Sayın Frank Rijkaard varken, asla görev kabul etmem” diyerek Polat’a karşı prensiplerini öne koymuştu.

TARAFTARLAR EN ÇOK ONU İSTİYOR
Galatasaray’a tarihi başarılar yaşatan, üst üste 4 şampiyonluğun yanı sıra bir de UEFA Kupası kazandıran Terim’in Florya’da 2000 ruhunu yeniden canlandıracağı şeklinde yorumlar yapılıyor. Camianın etkili isimleri de en doğru tercihin Terim olacağını düşünerek, bu konuda yöneticilere telkinde bulunuyor. Kendisine bu konuda gelen telefonlardan bunalan Fatih Terim ise çareyi telefonlarını kapatmakta buldu. Terim, Özhan Canaydın döneminde görevden ayrılırken “G.Saray’da teknik direktörlük gömleğimi çıkarıp duvara asıyorum” demişti. Ancak tecrübeli hocanın yönetimden kendisine ihtiyaç olduğuna dair bir davet alması halinde 3. kez G.Saray’ı çalıştırabileceği ifade edildi.

FLORYA'NIN TEK PATRONU OLACAK
Fatih Terim takımın başına büyük yetkilerle gelecek. Başkan Adnan Polat’ın Terim’e teklif sunarken, “Florya’nın tek yöneticisi ve yetkilisi sensin” garantisini verdiği öğrenildi.

ADNAN SEZGİN KALIYOR
Yönetimin göndermek istediği sportif direktör Adnan Sezgin’e başkan Adnan Polat arka çıktı. Polat, Fatih Terim’le yaptığı görüşmede Sezgin konusunu da masaya yatırdı. Terim, Sezgin’in kalmasından yana görüş belirtti.

ERKASAP DA GELİYOR
Terim’in yardımcılık görevini öncelikli olarak her zamanki gibi yine Müfit Erkasap yapacak. Fatih Hoca’yla çalışacak olan Erkasap’ın yanı sıra kaleci antrenörü olarak da farklı bir gelişme olmazsa Eser Altındere düşünülüyor.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.