Top-ads

Gül ve Clinton İstanbul'da bir araya geldi

By | Leave a Comment
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD eski Başkanı ve Laureate International Üniversitesi Onursal Başkanı Bill Clinton ile İstanbul'da bir araya geldi.

Tarabya Huber Köşkü'nde basına kapalı olarak düzenlenen görüşme saat 13:00 sularında başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Görüşme sırasında ikili arasındaki samimi görüntüler dikkat çekti. Gül, Clinton'a köşkün bahçesinde bir süre İstanbul Boğazı'nı anlattı

Dün gece saat 01:20'de İstanbul'a gelen Clinton, bugün içinde bir de konferans verecek

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Santral Kampusu'nda saat 16:45'te düzenlenecek konferansa üniversitenin öğrencileri, mezunları ve akademisyenlerinin yanı sıra aralarında eğitim, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin de bulunduğu 500 kadar davetlinin katılması bekleniyor. Ancak davetiye için başvurular günler öncesinden kapandı.

Clinton, İstanbul'a dünya genelinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi dahil 50'nin üzerinde seçkin yüksek öğretim kurumunun üyesi olduğu Laurate International Universities ağının onursal başkanı sıfatıyla geldi.

Dünyanın çeşitli yerlerinde, ağın üyesi üniversitelerde konuşmalar yapan ABD eski Başkanı'nın konuşmasında önemli toplumsal meselelerde gençlik liderliğinin ve yurttaş sorumluluğunun yaygınlaştırılması konularına değinmesi bekleniyor.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.