Top-ads

İlber Ortaylı ve Alev Alatlı Karşıt Görüş'te

By | Leave a Comment
"Yaşam tarzlarına müdahale" tartışması

Tarihçi İlber Ortaylı ve yazar Alev Alatlı Balçiçek Pamir'le Karşıt Görüş'te Türkiye'de son dönemde en çok tartışılan konulardan biri olan yaşam tarzlarına müdahale ve birlikte yaşamayı tartıştı.

Programda İstanbul Tophane'deki sanat galerilerine saldırılar, Başbakan Erdoğan'a yönelik protestolar ve Türkiye'de referandum sonrası oluşan hava konuşuldu.

Karşıt Görüş'te farklı yaşam tarzlarına sahip kişilerin birbirine saygı duyması gerektiği konuşulurken gelen bir izleyici maili ilginç bir tartışmaya neden oldu.

İzleyici Bodrum'da türbanla dolaşamadığını, dolaştığı zaman rahatsız edici bakışlara muhatap oldğunu söylüyordu. Alev Alatlı ve İlber Ortaylı izleyiciye verdikleri cevapta birleştiler: Türbanla Bodrum'a gitmeyin!...

İlber Ortaylı herkes her yerde kabul görecek diye bir durum yoktur derken, Alev Alatlı ise "ben de nudist kamplara gitmiyorum" dedi...

Programda Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ponpon kızlara yasak da gündeme geldi.

Alev Alatlı "Bu ponpon kız düşkünlüğünü anlamak mümkün değil, şimdi laikliğimizi ispat edeceğiz diye, Anıtkabir'e de üstsüz mü gidelim?"  dedi..

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.