Top-ads

İşte onun acı itirafı!

By | Leave a Comment
Sakatlığımın sebebi fedakârlık...

Kaptan, oynamaması gerektiği sakatlıklar döneminde oynamaya devam ettiğini, şimdi o fedakârlıklar sebebiyle ilk defa futboldan bu kadar uzun ayrı kalacağını söyledi.

Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Arda Turan, çok ilginç bir konuya temas ederek, sanki bir yerlere gönderme yaptı. “Galatasaray’ı her zaman çok sevdiğimi, yüreğimin taraftarlarla attığını bilsinler. Oynamadığım dönemlerde de, sahalara dönene kadar onlardan biri olarak hayatımı sürdüreceğim” diyen Arda, bomba açıklamasını da, “Hayatımda ilk defa sağlık açısından bu kadar sıkıntılı bir dönem yaşıyorum. Ama bilsinler ki bu dönemlerin sebebi onlar için yaptığım fedakârlıklardır” sözleriyle yaptı.

‘SIKINTILI GÜNLER BİTECEK’
Milli maç arasının Galatasaray’a çok iyi geleceğini düşündüğünü söyleyen Arda şöyle konuştu: Zaten çok da önemli bir problemimiz yok. Futbolun içinde bazı inişli çıkışlı dönemler olabilir. Ama takımımız bu sıkıntılı günlerden iyiye doğru çıkacaktır, buna gönülden inanıyorum. Galatasaray her zaman şampiyonluğun en büyük adayıdır.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.