Top-ads

Kılıçdaroğlu’nunki tam bir sokak jargonu

By | Leave a Comment
Hüseyin Çelik'ten CHP Lideri'ne 'Omurgasız' cevabı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakında söylediği sözlerle ilgili gazetecilere açıklamarda bulundu.

Çelik, şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu'nun Deniz Feneri davasıyla ilgili iddiaları var. Eğer birileri hayırseverlik adı altında paraları başka yerlere aktarıyorsa, bu bir ihanettir. Biz bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Bu paraların AK Parti'ye akıtıldığı iddiası için tekzip metinleri yayınlandı, bu iddialar AK Parti tarafından mahkemeye taşındı. Yargı süreci başlatıldı.

Referandumdan hemen sonra bir İngiliz gazetesi AK Parti'ye İran'dan para aktarıldığını söyledi. Elde hiç bir delil olmamasına rağmen kim aleyhimize böyle itham ederse, ben kendisine teessüf ederim."

"TAM BİR SOKAK JARGONU"
"Ana muhalefet liderinin bir iddiası daha var; sayın başbakan sözünden döndü diyor. Dün söylediği bazı ifadeleri ibret olarak paylaşıyorum: 'Sana omurgasız derler. Sen zaten omurgasız birisin. Peygamber sevgisi sende bir günlük mü?'

Peygamber sevgisini Kılıçdaroğlu'ndan mı öğreneceğiz? 'Kıvırmaya başlıyor.' diyor. Sen kim oluyorsun da ülkenin başbakanına 'kim oluyorsun' diyeceksin. Bu tam bir sokak jargonudur. Sayın Bahçeli bu jargonu sık kullanıyordu, herhalde sayın Kılıçdaroğlu prim yaptığını zannediyor”

"AĞZIMI KİRLETMEM"
Sayın Kılıçdaroğlu bütün camiamızı yalancılıkla itham ediyor. 180 derecelik kıvırmadan söz ediyor. Bu ifadeleri ben kendileri için kullanarak ağzımı kirletme niyetinde değdilim. Siyaset nezaket ister, biz bu nezih üslubu bir tarafa bırakmayacağız. Başbakan demiş ki biz CHP'ye alternatiflerle gideceğiz, ama sözümüzü tutmamışız. Sayın Başbakan hiçbir konuşmasında bu ifade söz konusu değildir. "

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.