Top-ads

Timsah ve Chelsea zirvede!

By | Leave a Comment
Bursaspor Şampiyonlar Ligi’nde henüz gol atıp puan alamamış olsa da...

Avrupa’nın en değerli 10 liginde geçen yılı şampiyon olarak tamamlayan takımlar arasında sadece Bursa ve İngiliz ekibi lider durumda bulunuyor.

Bursaspor Şampiyonlar Ligi’nde henüz gol atıp puan alamamış olsa da Süper Lig’deki performansıyla göz kamaştırıyor. Avrupa’nın en değerli 10 liginde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ekiplerin büyük bölümü zorlanırken sadece Bursaspor ve Chelsea, 2010 Ekim ayının ilk haftasına lider girebildi.

Almanya’nın son şampiyonu Bayern Münih 12, Fransa’nın son şampiyonu Marsilya 8, İspanya’nın son şampiyonu Barcelona ise 4. sırada yer alıyor. Timsah’ı öne çıkaran bir diğer özellik ise 10 şampiyon takımdan arasında Hollanda temsilcisi Twente ve Yunan ekibi Panathinaikos ile birlikte yenilgisiz olması.

Yeşil-Beyazlı ekibi zirvede tek başına bırakan ise maç başına 0.17 gol yeme ortalaması. Türkiye’deki bu parlak tabloya rağmen Bursaspor’un ilk kez katıldığı Devler Ligi’indeki performansı hiç de iç açıcı değil. Yeşil-Beyazlılar Marsilya ve Panathinaikos ile birlikte bu ligde puan alamayan takımlar olarak dikkat çekiyor.
Bu takımlardan Bursaspor ve Olimpic Marsilya 2 maçta gol bile atamazken Chelsea ve Bayern Münih 2 maçta 2 galibiyet aldı.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.