Top-ads

Yolun sonu ayrılık!

By | Leave a Comment
Beşiktaş ve Galatasaray sessiz bir bekleyişte...

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kazım’ın öncelikli hayali Premier Lig’e geri dönmek. Bu olmaz ve F.Bahçe de sözleşme yenilemezse genç oyuncu ocak ayında ezeli rakiplere gidebilir

ŞU ANA KADAR ARAYAN SORAN YOK
Her ne kadar yapılan açıklamalarla kendisine destek verilse de Kazım Kazım, Fenerbahçe’de kendisiyle ilgili yaşanan belirsizlikten rahatsız... Genç oyuncu Gençlerbirliği maçında uzun bir aradan sonra ilk defa 18 kişilik kadroda yer alırken maçın sonlarına doğru da oyuna girme şansı buldu. Böyle bir görüntünün yanı sıra sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına rağmen hâlâ kendisiyle kimsenin görüşmemesi de Kazım’ın moralini bozuyor. Böyle bir durumda da haliyle genç yıldız bir karar vermek zorunda. Yakın çevresiyle bu durumu paylaşan Kazım’ın öncelikli hayali İngiltere’ye dönüp Premier Lig’de forma giymek.

EZELİ RAKİPLERİN LİSTESİNDE
İkinci tercihi ise Türkiye. Kısacası İngiltere veya Türkiye’nin dışında başka bir yerde top koşturmak istemiyor. Ocak ayındaki ara transfer dönemi Kazım için çok önemli. Eğer Fenerbahçe yönetimi kendisiyle görüşüp anlaşmaya yanaşmazsa yeni kurallar gereği sezon sonunda sözleşmesi biteceği için ara transferde istediği takıma imzayı atabilir. Bunun için de Galatasaray ve Beşiktaş sessiz bir bekleyişte. Fenerbahçe’nin iki ezeli rakibi de daha önceki ara transfer döneminde olduğu gibi ocak ayında Kazım’ı kadrolarına katmaya hazır görünüyor.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.