Top-ads

'Onur'lu bakış!

By | Leave a Comment
Trabzon’un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak bordo-mavili takımı kendi bakış açısıyla  anlattı.

İlk kez Trabzonspor kalesine geçtiğinde ne yapacağı soru işareti olmasına rağmen performansıyla Milli Takım’a kadar yükselen ve kaleyi devraldığı Senegalli Tony Sylva’nın adını unutturan Onur, Galatasaray’ı yenip liderliğe yükseldikten sonra Habertürk’e konuştu. İşte Onur’un gözünden son durum...

‘DEVAMI GELMELİ’
“Üç İstanbul takımı Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ı 30 sene sonra ligin ilk yarısında yenmemiz, ele geçirdiğimiz liderlik... Bunların hepsi çok uzun ve sabırlı bir çalışmanın eseri. Hepimiz bugünlere gelebilmek için çok çalıştık. Şu anda lideriz ve asıl zorluk bundan sonra başlıyor. Devamını getirmek için artık daha çok çalışmalıyız. Önümüzde Bursaspor maçı var. Bu maçı kazanmak zorundayız. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama sahadan 3 puanla ayrılmak için hepimiz canımızı dişimize takıp mücadele edeceğiz.”

‘CAMİA ÇOK HEYECANLI’
“Liderliğe ele geçirdikten sonra biz de taraftarlarımız da çok keyifli ve heyecanlıyız. Çünkü yıllardır süren şampiyonluk özlemini dindirmeye çok yakın olduğumuzu biliyoruz. Ancak ligin uzun bir maraton olduğunun ve önümüzde oynanması ve kazanılması gereken 23 maç daha bulunduğunun da farkındayız. Bu nedenle hem bizlerin hem de taraftarların ayakları yere sağlam basmalı. Biz takım olarak havaya girmeden aynı iş disipliniyle işimize dört elle sarılarak yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz.”

‘HEP DESTEK TAM DESTEK’
“Bu zorlu süreçte taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Trabzonspor Türkiye’nin her yerinde taraftarları olan büyük bir kulüp. Hepsinin desteğine ihtiyacımız var. Özellikle Avni Aker’de oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın 12. adam olarak görevlerini eksiksiz olarak yerine getirmesini bekliyoruz. Galatasaray maçında taraftarlarımızın büyük bir güç olarak yanımızda olduklarını maçın son saniyesine kadar hissettik. Yolun sonunda hak ettiğimiz mutlu sona hep birlikte ulaşmamız için bu desteğin tüm sezon boyu sürmesi gerek.”

‘TECRÜBEMİZ YETERLİ’
“Oturmuş ve birbirini çok iyi tanıyan kolej havasında bir ekibiz. Bunu şampiyonluk yarışında iyi takım olmak kadar tecrübenin de önemli olduğunu düşündüğüm için söylüyorum. Biz geçen sezon hem Türkiye Kupası’nı hem de Süper Kupa’yı kazanarak yeterli tecrübeye sahip olduğumuzu gösterdik. Şu an Bursa ve Kayseri’den sonra en az gol yiyen Fenerbahçe’den sonra en fazla gol atan ikinci takım biziz. Ayrıca başımızda Şenol Güneş gibi tecrübe abidesi bir teknik direktör var. Hocamızdan çok şeyler öğreniyoruz.”

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.