Top-ads

En kötü kadın hangisi?

By | Leave a Comment
En kötü karakter Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki Mukaddes mi, Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si mi yoksa başka biri mi?

'Lale Devri'nde Zümrüt, 'Yaprak Dökümü'nde Ferhunde, 'Fatmagül'ün Suçu Ne'de Mukaddes, 'Aşk ve Ceza'da Şahnur Ana... Dizilerin 'kötü kadın'ları.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Türk sineması, 'iyi kadınlar'ı kadar silinmez harflerle yazmıştır 'kötü kadınları'nı... Yıllar geçse de ne Suzan Avcılar unutulmuştur, ne Aliye Ronalar, ne Lale Belkıslar...

Akşam'a konuşan ünlü oyuncu Lale Belkıs, günümüz dizilerinin kötü kadınlarını değerlendirdi.

FERHUNDE: Deniz Çakır'ı çok beğeniyorum. Ferhunde'yi çok başarılı buluyorum. Koşulsuz kötü dememek gerek. Bir yapımda siz karşınızdakine kötünün neden kötü olduğunu da anlatabiliyorsanız bu başarılıdır. Ferhunde mutsuz bir insan, ben onu üzülerek izliyorum.

MUKADDES: O ruhen kötü. Kadınlık hırsı var. Güzel olmadığı için kıskanç. Sevişemiyor, acı durumda. Allah ona ruh vermemiş. Yani kısacası başarılı bir rol. Ancak yönetmen bir gün onu öyle bir ağlatır ki, onu kötü kategorisinden indirirsiniz.

FİRDEVS: İstedikleri olmamış biri. Çevre insanı bir yerlere götürüyor. Sadece maddi durumuyla varlığını sürdürenler var. Sevgi sorunu var. Bir noktada kızını bile düşünmüyor. Sonunda senaristler cezasını verdi zaten.
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.