Top-ads

İşte Alex'in veliahtı!

By | Leave a Comment
Sezon sonunda büyük ihtimalle F.Bahçe ile yollarını ayıracak olan Brezilyalı yıldızın yerine gelecek isim şimdiden belli!

Teknik direktör Kocaman, sezon sonunda büyük ihtimalle F.Bahçe ile yollarını ayıracak olan Brezilyalı yıldızın yerinde Senegalli futbolcuyu oynatmayı planlıyor.

Alex de Souza her zaman için Fenerbahçe’nin gündeminde olan bir oyuncu...
Tarihe geçen istatistikleriyle de tüm Sarı-Lacivertliler’in gönlüne taht kurmuş bir isim. Peki o gidince yerini kim alacak? İşte bu sorunun yanıtını teknik direktör Aykut Kocaman buldu...

Gelecek sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan kaptan Alex De Souza’nın veliahtı İssiar Dia olacak. Son maçlardaki performansı ile büyük beğeni kazanan Senegalli futbolcu hücumun hem sağında hem de solunda başarı ile görev yapıyor. Kocaman, gelecek dönemlerde Afrikalı futbolcuyu daha aktif kullanmayı planlıyor. Çabukluğunun yanı sıra tekniği ve oyun zekâsı ile de büyük beğeni kazanan Dia’yı, önümüzdeki haftalarda daha fazla sorumluluk alırken göreceğiz. Hatta bazı maçlarda Kocaman, Alex’in görevini Dia’ya vermeyi bile düşünüyor.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.