Top-ads

Kocaman'ın yeni hedefi!

By | Leave a Comment
Fenerbahçe'nin genç teknik adamı, Brezilyalı oyuncunun yerine arayışlara girdi. 

Brezilyalı oyuncudan umudunu kesen Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, alternatif arayışları için şimdiden düğmeye bastı. İlk hedef Yobo’nun bonservisini almak. B planı ise yeni bir savunmacı.

Geride kalan 7 maçta 20 golle ligin en etkili hücum hattını oluşturan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman şimdi de gözünü savunmaya dikti. Bir yandan ‘takım savunması’nı oturtmaya çalışan genç hoca, diğer taraftan da ‘bireysel kaliteyi’ yükseltme mücadelesi veriyor. Diego Lugano’nun performansından memnun olan Kocaman, Bilica’yı ise kelimenin tam anlamıyla silmiş durumda. Bunun için de önümüzdeki sezon için şimdiden arayışlar başladı.

YA SORUN ÇIKARSA
Sarı-Lacivertli takımda ‘devrim’ yapma hedefiyle yola çıkan Kocaman’ın da raporu doğrultusunda gözler ilk etapta Joseph Yobo’ya çevrilmiş durumda. Everton’dan 1 seneliğine kiralanan ve şu ana kadar beklentilere yanıt veren Nijeryalı stoperin bonservisi almak, Kanarya’nın elindeki A planı olarak görünüyor. Ancak bu konuda herhangi bir sorun çıkma ihtimalini de göz önünde bulunduran ekip, iyi bir savunma oyuncusu bulabilmek için de 4 koldan arayışlarını sürdürüyor.

‘KOLTUĞU’ SAĞLAM
Fenerbahçe’nin stoper konusundaki rotasının da Fransa olduğu gelen haberler arasında. Niang ve Dia transferlerinde ‘tam isabet’ sağlayan ekibin, yeni bir Afrikalı oyuncuyu kadroya katabileceği belirtildi. Diğer yandan ligin başındaki kötü sonuçların ardından ‘gidici’ olarak gösterilen genç teknik direktör Aykut Kocaman’ın, yeni sezon planlarına şimdiden başlaması, “Koltuğum sağlam” mesajı şeklinde algılandı.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.