Top-ads

Terim mi Hiddink mi?

By | Leave a Comment
Gelen gideni aratırmış derler. Hiddink, Dünya Kupası yolunda başarısız olan ve istifa eden Terim'i aratıyor mu?

Gelen gideni aratırmış derler. Dünya Kupası yolunda alınan başarısız sonuçların ardından Fatih Terim’in istifasıyla boşalan koltuğa oturan Guus Hiddink için tehlike çanları çalmaya başladı!

Fatih Terim, Dünya Kupası yolunda Belçika yenilgisi sonrası görevini bırakacağını açıklamış ve Ermenistan maçıyla milli takıma veda etmişti. Ve ardından gözler milli takımın yeni teknik patronunun kim olacağına çevrilmişti. Günler haftaları kovaladı, aylar sonra TFF yönetimi milli takımın yeni teknik patronunu Guus Hiddink olarak açıkladı.

Hiddink'li milli takımın önünde ilk hedef 2012 Avrupa Şampiyonası... Bütün planlar gruptan çıkma adına yapıldı. İlk 2 karşılaşmada puan adına istenilen sonuçlar alındı ancak Almanya ve ardından Azerbaycan karşısında alınan yenilgiler tüm planları alt üst etti.

SORGULANMAYA BAŞLANDI
Almanya maçı öncesi kadro şekillenmesi ve oyun kurgusu adına eleştirilen Hollandalı teknik adam, Almanya maçını kaybettikten sonra Dünya 3.’sü karşısında alınan yenilginin normal olduğunu söyledi ancak bugüne kadar 5 kez karşılaştığımız ve hiç yenilmediğimiz Azerbaycan karşısında ilk mağlubiyete imza atınca, futbol kamuoyunda yoğun şekilde sorgulanmaya başlandı.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.