Top-ads

Zenginlerin yemeği Mengenli aşçıdan

By | Leave a Comment
Dünyanın en zenginlerine Çin'de Çin yemeği pişirdi

Çin'in Shenzhen kentinde, Bill Gates ve Warren Buffet dahil 1500 zenginin katıldığı hayır gecesinde yemekleri Mengen'li şef Birol Dinçli hazırladı. Buffet'e kendi elleriyle servis yaptı.

Amerikalı milyarderler Bill Gates ve Warren Buffet Çin'in Shenzhen kentindeki bir hayır yemeğinde 1500 kişiyle biraraya geldi. 53 milyor dolarlık servetin sahibi Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile 47 milyar dolarlık servetin sahibi Warren Buffet, Mengenli aşçı başı Birol Dinçli tarafından hazırlanan yemekle ağırlandı.

Shenzhen Intercontinental otelinin Mengenli aşçıbaşı Birol Dinçli'den yemekten önce bilgi alan Gates ve Buffet, hazırlanan menüyle yakından ilgilendi. Dinçli, 'Sayın Buffet, bize karşı çok sıcak ve samimi davrandı. Şakalar yaptı. Ben de kendisine yemek hakkında bilgi verdim. Kendimi tanıttım. Bana teşekkür etti' diye konuştu. Dinçli, 'Yemekte Çin usulü ördek, Çin balığı garaupa, ABD usulü sezar salata vardı. İtalyan usulü Tiramisu ile ABD'den getirilen vanilyalı dondurma ise tatlı olarak ikram edildi' dedi.
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 Comments:

Gelişmemiz için yorumlarınız bize yön gösterecek. Teşekkür ederiz.